Over ons

WatchPro staat voor jou Garant.

 

 

Dit betekent dat wij voor elke bestelling die je bij ons plaatst, de volgende garanties kunnen bieden. Zo weet je zeker, dat je bij WatchPro aan het goede adres bent.

 

 

Algemene voorwaarden

 

 

Met onze algemene voorwaarden willen wij als webwinkel, jou als klant verschillende zekerheden bieden. In de algemene voorwaarden vind je afspraken die gelden tussen WatchPro en al haar klanten. Zo weet je van te voren waar je mee akkoord gaat, maar vooral ook waar je recht op hebt als klant. 

 

 

Het is niet verplicht om algemene voorwaarden op te stellen. Wij doen dit wel om jou als klant zekerheid te bieden.

 

 

Betrouwbaar postorder bedrijf: PostNL

 

 

WatchPro maakt binnen Nederland en België gebruik van de diensten van PostNL. Al ruim 220 jaar bezorgt PostNL de post in Nederland en België. Aan een partij met zo veel ervaring vertrouwen wij zonder twijfel de taak om al onze pakketten en zendingen succesvol bij jou als klant af te leveren. Raakt je bestelling onverhoopt toch kwijt? Dan zorgen wij dat het product als nog naar je wordt verzonden.

 

 

PostNL wilt zo goed mogelijk aan de behoeften van de huidige generatie voldoen zonder de wereld voor volgende generaties te verarmen. Daarom investeren ze in een duurzame toekomst. Daar staan wij als WatchPro natuurlijk achter. 

 

 

Contact

 

 

Wij staan 24/7 klaar om jouw vragen te beantwoorden. Zo kunnen we je altijd helpen met alle vragen en problemen.

 

 

KVK geregistreerd

 

 

Als Nederlands bedrijf, staan wij geregistreerd bij de KVK. Dit houdt in dat de gegevens van WatchPro bekend zijn bij Kamer van Koophandel. Zo kan de KVK, maar ook wij - WatchPro - aantonen dat wij altijd eerlijk handel willen drijven.

Kvk: 76478130

Btw nmr: NL235291262B01

 

 

Privacy beleid

 

 

Wij willen kosten wat kost, jouw gegevens beschermen. Daarom hebben wij een privacy beleid. Zo kan jij als klant altijd inzien wat er met de gegevens gebeurd en kan hier geen onduidelijkheid over bestaan. Hierin staat bijvoorbeeld hoe wij intern om gaan met jouw gegevens, met wie wij deze gegevens wel en niet delen.  

 

 

Veilig betalen met iDeal, PayPal, Bancontact, Belfius en KBC

 

 

Via iDeal, Paypal , Bancontact, Belfius en KBC bieden wij je SSL beveiligde, gecontroleerde en erkende betaalservices. Op deze manier weet je als klant waar je aan toe bent wanneer je bij ons een betaling voltooid. Zo heb je als klant altijd zekerheid over wat er met jouw geld gebeurd.

 

 

14 dagen retour tijd

 

 

Als webwinkel zijn wij verplicht een wettelijke retourperiode van 14 dagen te handhaven. Wat betekent dit voor jou als klant? Dit betekent dat jij, zonder opgaaf van reden, de bestelling terug kan sturen naar WatchPro. Hierna zullen wij het aankoopbedrag terug storten op de rekening van de klant, wanneer de retourzending aan alle voorwaarden voldoet. Zo ben je altijd zeker van het terugkrijgen van het aankoopbedrag, wanneer je voor welke reden dan ook niet tevreden bent met het product. 

 

 

Beschadigd product ontvangen?

 

 

Wanneer je een beschadigd product hebt ontvangen, vragen wij jou een foto te sturen waarop het gehele product duidelijk te zien is en wat er kapot is aan het product. Hiermee kunnen wij bevestigen dat het inderdaad om een kapot product gaat.

 

 

Wanneer we deze foto hebben ontvangen en het probleem hebben kunnen bevestigen, zullen wij kosteloos een vervangend product naar jou opsturen.

 

 

Schrijf je in